Cartea pietrelor vol. 1

Cartea pietrelor vol. 1

Robert Simmons, Naisha Ahsian

Disponibilitate: În stoc
Preț: 99,99 RON 74,99 RON (-25%)

Aparitie:  Oct 2016
Titlu original: The book of stones
Numar pagini: 456
Numar volume: 1
Format: Paperback 170 x 215 mm
Aparitie: 06.10.2016
Editura: Mistica
ISBN: 978-606-758-167-6
Traducător: Adriana Voicu

Descriere produs

Cateva dintre cele mai frumoase si mai puternice creatii ale naturii s-au adunat intr-o lucrare exceptionala. Lumea cristalelor si a pietrelor se deschide in fata cititorilor, observatiile stiintifice imbinandu-se cu legende, superstitii, credinte stravechi si elemente de ocultism. Urmeaza o calatorie in regnul mineral.

Fiecare articol prezinta proprietatile „protagonistei“, corespondentele cu chakrele si intregul sau specific. Fiecare mineral are o istorie pe care autorii o prezinta fascinant, punandu-l in legatura cu energiilor specifice si cu sensurile si intrebuintarile lui in spiritualitate.

Vindecarea fizica si emotionala cu ajutorul cristalelor si al altor pietre reprezinta un aspect esential si aceasta carte ii acorda importanta cuvenita in contextul cunoasterii de astazi.

Conceputa ca un amplu manual practic, bogat in informatii si ilustratii, Cartea pietrelor este o excelenta sursa de initiere pentru incepatori, precum si o nepretuita sursa de aprofundare pentru cei mai experimentati practicanti si practicieni.

 

Comenteaza cu contul de Facebook


Etichete: , Editura Mistica,Toate drepturile rezervate.
Mistica © 2020