Cum sa supravietuiesti vietii (si mortii) un ghid pentru aflarea fericirii în aceasta lume și dincolo de ea

Cum sa supravietuiesti vietii (si mortii) un ghid pentru aflarea fericirii în aceasta lume și dincolo de ea

Robert Kopecky

Disponibilitate: Stoc limitat
Preț: 26,97 RON 24,28 RON (-10%)

Aparitie:  Mar 2015
Colecţia: cunoastere
Titlu original: How to Survive Life (and Death): A Guide for Happiness in This World and Beyond
Numar pagini: 226
Numar volume: 1
Format: Paperback
Aparitie: 2014
Domeniu: Spiritualitate
Editura: Atman
Cod de bara: 9786069342961
ISBN: 978-606-93429-6-1
Traducător: Raluca Ștefan

Descriere produs

Un director artistic nominalizat la premiile Emmy, Robert Kopecky nu a visat niciodată că va ajunge să scrie o carte despre cum să supraviețuim vieții și morții. Dar ce altceva ar fi putut face?

De-a lungul anilor, Kopecky a avut nu una, ci trei experiente în apropierea morții. Mai precis, a descoperit ce se află  dincolo de fricile noastre despre moarte și viață. Și avea niste povești pe care știa că vrem să le auzim. Unele chiar foarte amuzante.

 

Despre autor

Robert Kopecky

Născut și crescut în suburbiile orașului San Diego, California, Robert Kopecky a supraviețuit unei copilării traumatizante, a călătorit intens în adolescență și a trăit o varietate de experiențe - de la un schior rebel, la sudor în fabrică, sculptor de monumente, caricaturist, ilustrator premiat, director artistic și în final designer de animație pentru The New York Times, Sports Illustrated, PBS Kids, și altele.

Călătoriile sale - din sudul Pacificului până în capitalele Europei, deșerturile Arizonei și canioanele orașului New York au fost punctate de trei dramatice experiențe în apropierea morții (NDE - Near Death Experiences)

Intercalate printr-o viață de succese profesionale și eșecuri personale, precum și propriile sale "nopțile întunecate ale sufletului", cele trei EAM (experiențe în apropierea morții), precum și necesitatea ulterioară de răspunsuri, l-au condus către studiu și meditație timp de câțiva ani buni.

Elementele de hinduism, budism, taoism, creștinism gnostic, fizică, filozofie și alte asemenea, au contribuit la realizările sale transpersonale unice despre viață și moarte, toate acestea inspirându-i chemarea de a scrie despre transformarea sa directă, într-o manieră plină de umor și pentru a oferi și altora cu bucurie toate lecțiile ce le-a invatat de-a lungul timpului - în mod evident la modul cel mai dur cu putință.

 

Comenteaza cu contul de Facebook

Toate drepturile rezervate.
Mistica © 2018