Termeni si conditii

Copyright
 

Continutul site-ului www.mistica.ro - imagini, texte, elemente de grafica web, scripturi, software - este integral proprietatea Nemira Publishing House si este aparat de Legea pentru protectia drepturilor de autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul Nemira Publishing House a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legislatiei in vigoare.

 
Datele personale

Datele dumneavoastra personale inclusiv CNP-ul,  vor fi folosite de www.mistica.ro exclusiv in scopul declarat al acestui site: librarie online si blog. Informatiile din formularul de comanda vor fi folosite pentru a va trimite confirmarea comenzilor, promotii, buletinele informative periodice, recomandari personalizate etc. Nemira Publishing House nu face publice si nu vinde bazele de date continand informatii referitoare la datele personale ale clientilor sai. Conform Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, si Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, Nemira Publishing House are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate datele personale furnizate de clienti, un membru al familiei acestora ori o alta persoana. Scopul colectarii datelor este facturarea. Refuzul furnizarii acestor date determina imposibilitatea onorarii comenzilor. Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator si nu sunt comunicate nici unui alt destinatar. Conform Legii nr. 677/2001, clientul beneficiaza de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, de dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si de dreptul de a se adresa justitiei. Totodata, are dreptul sa se opuna prelucrarii datelor personale si sa solicite pe cale oficiala stergerea datelor. Datele nu vor fi transferate in alte state. Daca unele din datele personale sunt incorecte, clientii pot trimite informatii exacte la cpp@nemira.ro. Codul Numeric Personal furnizat va fi folosit exclusiv pentru facturare si nu va fi facut public.

 

Limitele accesului la site

Garantam utilizatorului acces limitat, in interes personal, pe acest site, in scopurile declarate: librarie online si blog. Nici utilizatorii inregistrati si nici alte persoane, care nu se afla in relatii contractuale cu noi, nu au dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a-l reproduce partial sau integral, de a-l copia sau de a-l exploata in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor Nemira Publishing House. Vizitatorii pot accesa site-ul fara a-si lasa datele personale. Pentru o buna functionare, site-ul poate seta cookies. Accesul utilizatorilor pe site este conditionat de respectarea acestor termeni si conditii.

 

Limitele responsabilitatii

Utilizarea pe www.mistica.ro a oricarui nume de marca inregistrata nu constituie reclama pentru compania respectiva. Nemira Publishing House nu isi asuma responsabilitatea si nu poate fi invinuita pentru pagubele aparute prin folosirea informatiilor sau a produselor achizitionate prin intermediul librariei noastre online. Utilizatorii sunt de acord in mod expres ca folosirea acestui site si cumpararea produselor se face pe propriul risc.

Informatiile incluse pe www.mistica.ro va sunt puse la dispozitie cu buna credinta, din surse pe care noi le consideram de incredere. in cazul in care vreunul dintre articolele publicate sau orice alta informatie intra sub incidenta legii dreptului de autor, va rugam sa ne aduceti  la cunostinta la adresa cpp@nemira.ro pentru a putea lua masurile legale necesare.

Parerile exprimate in cuprinsul materialelor care apar in sectiunile blogului si recenziile de pe www.nemirabooks.ro sunt asumate in intregime de autorii respectivelor materiale si nu implica responsabilitatea solidara a www.mistica.ro.

Informatiile pot fi reproduse exclusiv pentru uz personal. Pentru informatiile sau datele considerate de interes general, care ar putea aparea in presa, Nemira Publishing House trebuie sa isi exprime acordul scris pentru publicare.

 
Reclamatii privind produsele

Orice reclamatie privind produsele livrate la clienti va fi adusa la cunostinta editurii Nemira in maximum 24 de ore de la primirea acestora, prin e-mail la cpp@mistica.ro sau telefonic. Nemira Publishing House urmeaza sa o solutioneze in maxim 3 zile de la primire. In cazul in care produsele nu se pot livra (stoc epuizat) sau integritatea produselor este afectata pe parcursul livrarii, clientul poate cere returnarea sumelor incasate deja de Nemira Publishing House, dar nu si despagubiri suplimentare. Valoarea maxima a obligatiilor companiei noastre fata de orice client in cazul nelivrarii sau a livrarii necorespunzatoare a unui colet/produs este valoarea sumei incasate de la client pentru respectiva comanda.

 

Pretul final si livrarea

Pretul final platit de client este format din pretul produsului la care se adauga  cheltuielile de expeditie si/sau incasare aferente + pretul serviciilor. Compania noastra nu percepe clientului la cumpararea produsului nicio taxa suplimentara  fata de pretul astfel calculat .
Pentru produsele aflate in stoc, livrarea se va face conform optiunii clientului, prin Posta Romana sau curierat. Va rugam sa luati in considerare ca exista un interval de 12-24 ore intre inregistrarea comenzii si preluarea acesteia de catre curier. Orice intarziere suplimentara va fi comunicata clientului.
Livrarea se va face in limita stocului disponibil.
Datele de livrare pentru cartile in curs de aparitie sunt cu caracter informativ si pot fi modificate. In cazul in care comandati o carte aflata in curs de aparitie, veti fi notificat prin email inainte de livrare.

Conform OG 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanta si Legii nr. 51/2003, care aproba ordonanta, "consumatorul are dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, in termen de 10 zile lucratoare, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Singurele costuri care pot cadea in sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor". Produsele returnate trebuie sa fie in aceeasi conditie ca la primire: fara defecte (cu exceptia viciilor ascunse) si in pachetul original in care au fost livrate.
Orice conflict aparut intre Nemira Publishing House si clienti va fi rezolvat pe cale amiabila. in cazul in care acest lucru nu este posibil, contractului i se va aplica prevederile legale romanesti din acest domeniu, iar solutionarea conflictelor este de compententa instantelor romanesti.

Interactivitate

Promotiile sunt aplicate comenzilor care respecta integral regulile afisate pe site, in perioada de valabilitate clar mentionata si, in limita stocului disponibil. Nemira Publishing House nu garanteaza disponibilitatea pe stoc a produselor pentru intreaga perioada de promotie si poate retrage promotia fara notificare prealabila.

Comunicarea pe www.mistica.ro

Persoanele inregistrate pe www.mistica.ro pot face comentarii si orice alte comunicari, pot sa transmita sugestii, intrebari sau alte informatii, cata vreme limbajul acestora este civilizat iar continutul comunicarilor nu este ilegal, obscen, rasist, provocator, amenintator, defaimator, nu tulbura in nici un fel viata privata a altor persoane, nu incalca drepturile de proprietate intelectuala, nu contine virusi, nu serveste unor campanii de promovare care nu au legatura cu www.mistica.ro, nu sunt email-uri in masa sau orice alta forma de spam. Persoanele care vor utiliza o adresa falsa de e-mail sau vor transmite mesaje electronice sau orice alte comunicari in numele unei alte persoane fizice sau juridice ori in numele oricarei alte entitati vor fi sanctionate in conformitate cu legislatia penala in vigoare. Nemira Publishing House nu isi asuma responsabilitatea si nici nu va putea fi obligata la nici un fel de despagubiri pentru orice fel de daune produse de astfel de comentarii sau comunicari. in cazul trimiterii sau afisarii unor materiale/documente, se considera ca utilizatorul acorda www.nemira.ro dreptul neexclusiv, nelimitat, gratuit, irevocabil si retransmisibil de a folosi, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, crea opere derivate, precum si dreptul de a distribui, de a prezenta aceste continuturi oriunde in lume, prin orice mijloace. Utilizatorul garanteaza ca are toate drepturile asupra continutului pe care il afiseaza sau il transmite pe site, prin orice modalitate, astfel incat, prin folosirea acestui continut, sa nu cauzeze prejudicii nici unei terte entitati fizice sau juridice. Nemira Publishing House isi rezerva dreptul de a retrage de pe www.mistica.ro orice comentarii sau comunicari considerate ca neadecvate si neconforme cu conditiile de mai sus, fara o avertizare prealabila adresata utilizatorului.

 
Dispozitii finale

Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, acest fapt nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze. Odata cu cumpararea si lansarea comenzii, clientul accepta neconditionat termenii si conditiile de utilizare, valoarea acestora fiind aceeasi cu a unui contract valabil incheiat.


Toate drepturile rezervate.
Mistica © 2018